10 Numara’da Sona Doğru

10 Numara’da Sona Doğru
Diyarbekirspor, golcü kimliği ile dikkat çeken orta saha transferinde sona yaklaştı. İki sezonda 30 gol atan oyuncunun birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

Görüşmeler Olumlu Noktada

Diyarbekirspor,orta alandan hücüma dönük görev yapacak 10 numara pozisyonunda önemli bir oyuncu ile prensipte  anlaştı.

2.Lig ve 3.Ligde oynadığı takımlarda golcü kimliği ile ön plana çıkan ve bu sezon üst liglerden önemli bir takıma transfer olan oyuncunun imza atması için bonservis sorununun çözülmesi bekleniyor. İsmi gizli tutulan bu transferin birkaç gün içinde resmileştirilmesi bekleniyor.

 

İkinci Etap Kampı Başlıyor

Bu arada Yeşil-Kırmızılı takım, sezon öncesi ikinci etap hazırlık kampına bugün Afyonkarahisar’da başlayacak. Kocaeli Kartepe’de gerçekleştirilen 15 günlük ilk etaptan sonra 3 gün izin yapan Yeşil-Kırmızılılar, 21 Ağustos’a kadar devam edecek ikinci etap için bugün toplanıp yeniden start verecek. Özel bir turnuvaya katılacak olan Diyarbekirspor,kamp sonuna kadar 5 maç yapacak.

 

Genç Oyunculara Akademi Ligi Yolu

İlk etap kampına katılan genç oyuncular teknik heyet tarafından ikinci etaba çağrılmadı. Genç oyuncuların,Diyarbekirspor’un ilk kez katılacağı akademi liginde değerlendirileceği kaydedildi. Teknik Direktör Taner Öcal,genç oyuncuları beğendiğini ve bu oyuncuların gelecek vaat ettiğine dikkat çekerek,”Ancak kadro şişkinliği nedeniyle ikinci kampa katılmayacaklar. Diyarbakır dönüşünde yine A takımla idmana alarak değerlendireceğiz. Gözümüz üzerlerinde olacak” dedi.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.