1’incilik ödülü Novotel’in

1’incilik ödülü Novotel’in
Novotel Diyarbakır Türkiye’nin en iyi yönetilen Güneydoğu Anadolu bölgesi şehir oteli arasında başlatılan Quality Management – QM Awards 2017 birincilik ödülüne layık görüldü.

 

GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından 2010 yılında dağıtılmaya başlatılan Quality Management – QM Awards 2017 Ödülleri, gerçekleşen gala ile sahiplerine verilirken ödül alan oteller arasında Accor Hotels bünyesinde faaliyet Novotel Diyarbakır Türkiye’nin en iyi yönetilen Güneydoğu Anadolu bölgesi şehir oteli arasında birincilik ödülüne layık görüldü.

 

 

Quality Management – QM Awards 2017 ödülüne ilişkin Accor Hotels bünyesinde faaliyet Novotel Diyarbakır Hevsel toplantı salonunda basın açıklaması yapıldı.

 

Yapılan basın açıklamasına Novotel Diyarbakır Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Can ve Şaban Bal, Accor Hotels Türkiye CEO’su Murat Kadayıfçıoğlu, Accor Hotels Türkiye Operasyon Müdürü Orkun Petekçi ve basın mensupları katıldı.

 

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin En İyi Yönetilen Oteli “ ödülünü almanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Accor Hotels Türkiye CEO’su Murat Kadayıfçıoğlu, “Her yıl, ülkemizde en iyi yönetilen işletmelerin seçildiği Quality Management Awards 2017 yarışmasında misafirlerimizin değerli katkıları neticesinde Novotel Diyarbakır olarak, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin En İyi Yönetilen Oteli ödülünü almanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

Turizm sektörü, Diyarbakır ve Türkiye’de 2017 yılını 2016 yılından daha iyi geçirdiğinin altını çizen Kadayıfçıoğlu, “Dünyanın Önde Gelen veri ve Analiz Şirketlerinden STR'ın hazırladığı “Ülke Performans Raporunu” incelediğimizde, Türkiye'nin 2017 otel dolulukları, 2016 yılına göre %8,2 artarak, %56 olarak kayıtlara geçmiştir. Diyarbakır ilimize özel Turizm Bakanlığı İstatistik verilerine baktığımız zaman, Diyarbakır’daki Turizm belgeli otellerimizde 2017 yılında konaklayan kişi sayıları 2016 yılına göre %217,6 artarak 403.116 olarak kaydedilmiştir.2017 senesinde güzide şehrimizde ki, turizm gelişimi ülke ortalamalarının çok üstünde gerçekleşerek bu şehre olan inancımızın doğruluğunu ortaya koymaktadır.  Bu vesile ile böyle güzel bir tesisi, Diyarbakır şehrine kazandırarak hem istihdama hemde şehrin ekonomisine verdikleri katkılardan dolayı yatırımcılarımız Aziz Can ve Şaban Bal Bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Diyarbakır’da Turizm için büyük bir potansiyel olduğunu ve bu potansiyelin katlanarak devam edeceğine inanıyor, şehrimizde markalarımızdan başka oteller açmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.