2 Yaşındaki Sami Yusuf, Ölü Bulundu!

2 Yaşındaki Sami Yusuf, Ölü Bulundu!
Bitlis'te evinin önünde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf, 24 saat sonra evinin 4 kilometre yakınındaki ormanlıkta ölü bulundu.
 
 
 
 

Bitlis'in Ahlat ilçesi Yuvadamı köyünde, dün evin önünde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz'un, bu sabah yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki ağaçlıkta cansız bedenine ulaşıldı.

EVİNİN ÖNÜNDE OYNAYAN 2 YAŞINDAKİ ÇOCUK KAYBOLDU

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü ailesiyle ziyarete gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra ölü bulunan Leyla Aydemir'in acı haberi, hafızalardaki tazeliğini korurken, bir acı haber de Bitlis'ten geldi.

Ahlat ilçe merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta bulunan Yuvadamı köyünde yaşayan Marangoz ailesinin en küçük çocuğu Sami Yusuf Marangoz, dün saat 09.00 sıralarında evin önünde oynarken, ortadan kayboldu.

ARAMALAR BUGÜN SABAHA DEK SÜRDÜ

Sami Yusuf'un olmadığını fark eden aile fertleri, akrabaları ve köylüler arama çalışmalarına başladı. Sami Yusuf'un çevrede aranmasına rağmen bulunamaması üzerine yetkililere haber verildi. Jandarma ve AFAD ekipleri, Sami Yusuf için arama çalışması başlattı. Van'dan gelen AFAD ekiplerinin katılımıyla kadavra köpekleri de kullanılarak, yapılan aramalar, bugün sabah saatlerine kadar sürdü.

KÖYE 4 KM UZAKLIKTA ORMANLIKTA CESEDİ BULUNDU

AFAD, jandarma ve köylülerin aramaları sonucu, saat 08.00 sıralarında, köye yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta bulunan ağaçlıkta, Sami Yusuf Marangoz'un cansız bedenine ulaşıldı.

OTOPSİ YAPILACAK

Marangoz ailesine acı haber verilirken, Sami Yusuf'un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ahlat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.