209 aday adayı yarıştı

209 aday adayı yarıştı
209 aday adayı yarıştı

Volkan Demirel


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır il teşkilatı tarafından 25. dönem milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı. 
Aday adaylarının belirlenmesi için yapılan temayül yoklaması sabah saat 10’da başladı. Çok sayıda partilinin katıldığı temayül yoklaması Yenişehir ilçesinde bulunan Seyrantepe Spor Salonu'nda yapıldı. Temayül yoklamasına, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, AK Parti Genel Merkez MKYK üyeleri, 25. dönem milletvekili aday adayları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.
 

İlgi büyük

Temayül yoklamasında konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Diyarbakır demokrasi şöleninin söz konusu olduğunu söyledi. Akar, “Zafer yürüyüşünü Diyarbakır’dan başlatıyoruz. 7 Haziran 2015’te Diyarbakır’da sandıklar açıldığında Allah'ın izni ile AK Parti’nin zaferini ilan edeceğiz. Bugün yapılacak olan temayül yoklamasında aday adaylarının belirlenmesi için değerlendirilecek etkenlerden birisidir. Birkaç faktör dikkate alınarak adaylarımız tespit edilecektir. Bu tespit genel merkez tarafından yapılacaktır. Çünkü AK Parti Genel Merkezi ile milletvekili adayları belirlenecektir. İl yönetimi olarak bütün aday adaylarına eşit mesafedeyiz. Hepsine başarılar diliyorum. Diyarbakır için ve partimiz için hayırlı olsun” dedi. AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ise, 7 Haziran seçimleri için yoğun bil ilginin olduğunu, parti olarak bu ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.