2'nci lig, dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı

2'nci lig, dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı
Türkiye 2'nci Kırmızı ve Beyaz grupta dün oynanan 38'nci hafta karşılaşmalarıyla tamamlandı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Türkiye 2'nci Kırmızı ve Beyaz grupta dün oynanan 38'nci hafta karşılaşmalarıyla tamamlandı. Süper ligde şampiyonluk yaşayan Bursaspor'un da yer aldığı, TFF 2'nci liginden ,3'ncü lige düşen 8 takım arasında yer alarak, kuruluş tarihinin en kötü dönemini yaşadı.

2'nci Lig kırmızı grupta düşen 4 takım

Şampiyon Amedspor'un bulunduğu Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı grupta dün oynanan 38'nci hafta karşılaşmaları sonrası TFF 2'nci ligden düşen ilk dört takım 16'ıncı sırada bulunan 40 puanlı Etimesgut Belediyespor, 17'nci sırada yer alan 37 puanlı Düzcespor, 18'inci sıradaki 32 puanlı Denizlispor ve 19'ncı sırada yer alan 5 puanlı Uşakspor sezonu tamalayarak, önümüzdeki yıl TFF 3'ncü lige düşen takımlar oldu.

2'nci Ligi Beyaz grupta düşen 4 takım

Türkiye 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve tarihinde Süper Lig şampiyonluğu yaşayan, Bursaspor da küme düşen takımlar arasında yer aldı. Ligde 16'ncı sırada yer alan 38 puanlı Zonguldak Kömürspor, 17'nci sırada bulanan 23 puanlı Kırşehirspor, 18'nci sırada yer alan 20 puanlı Bursaspor ve 19'ncu sırada ve 19 puanlı Adıyamanspor, gelecek yıl TFF 3'ncü ligde mücadele edecek takımlar oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.