3 Hafta Sonra Zirveden İndi

3 Hafta Sonra Zirveden İndi
Diyarbekirspor,2.haftada ele geçirdiği liderliği 5.haftada averajla kaptırdı. Takımdaki performans düşüklüğü endişelendiriyor.

 

Pazar Günü Rize’de

3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, namağlup ünvanını koruyor ancak zirvedeki yerini kaybetti. İkinci haftada ele geçirdiği liderlik koltuğunda 3 hafta kalan Diyarbekirspor, önceki gün Ergene Velimeşespor’la 1-1 berabere kalarak zirveden indi. Liderliği averajla Turgutluspor’a kaptıran Yeşil-Kırmızılı takım,1 Ekim Pazar günü ise aynı puana sahip olduğu Pazarspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Form Düşüklüğü Endişe Veriyor

Takımdaki performans düşüklüğü gelecek için endişe yaratıyor. Maçların ikinci yarılarında oyundan düşen Yeşil-Kırmızılı takım,yediği gollerin büyük bölümünü de oyunun bu bölümünde yedi. Teknik heyetin son haftalardaki performans düşüklüğüne tedbir alması gerektiği ifade edilirken,bu durumun devam etmesi halinde puan kayıplarının devam edeceği uyarısı yapılıyor.

Bu arada Diyarbekirspor,1 Ekim Pazar günü oynayacağı Pazarspor maçı için yarın uçakla Trabzon’a,oradan da karayolu ile Rize’nin Pazar ilçesine geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.