3 köpek nöbet tuttu, o lokantayı soydu

3 köpek nöbet tuttu, o lokantayı soydu
Batman’da, akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Lokantaya giren kimliği belirsiz kişi, kapının önüne koyduğu 3 köpekle lokantayı soydu.

  BATMAN   Edinilen bilgiye göre olay, 1. Cadde'de bulunan Urfalı Et Lokantası’nda meydana geldi. Gece saat 02.30 sularında kimliği belirsiz bir kişi, yanında 3 köpekle birlikte lokantaya geldi. Köpekleri kapıda bekçilik yapması için bırakan şahıs, iş yerinden laptop, yazarkasa, köpekler için et ve bir miktar para alarak kayıplara karıştı. Olay anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

  Görüntüleri hayretler içerisinde izlediklerini belirten Urfalı Et Lokantası işletmecisi Behzat Özek, "Hırsız, 3 köpek ile birlikte lokantaya geliyor. Elindeki levye ile lokantanın kapısını açıyor. Yanında 3 köpek var, köpekler hırsıza bekçilik yapıyor. Köpeklerden ve hırsızdan şikayetçiyim. Karakol dibinde hırsızlık olayı yaşanıyor. 1. Cadde ticaretin atar damarıdır. Cadde esnafı olarak hırsızlık olaylarından muzdaribiz. Bizler, eski mahalle bekçilerini istiyoruz" dedi.

  Polis yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlattı.(iha)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.