3 Puan İçin Yola Çıkıyor

3 Puan İçin Yola Çıkıyor
Amedspor, Pazar günü oynayacağı Sivas Belediyespor maçı için bu sabah karayolu ile Sivas’a gidecek. Sakatlığı bulunan Timur’un durumu yolculuktan önce belli olacak.

Zorlu Maçtan Puan Alacağına İnanıyor

2.Lig Kırmızı Grup’ta kendi sahasında Mersin İdmanyurdu’nu 3-1 yenerek sezonun ikinci yarısına 3 puanla başlayan Amedspor’da nefesler tutuldu,herkes Pazar günü deplasmanda oynanacak Sivas Belediyespor maçına odaklanmış durumda. Maçla ilgili hazırlıklarını dün tamamlayan Amedspor, bu sabah karayolu ile Sivas’a giderek şehir merkezinde bir otelde kampa girecek. Takımda cezalı futbolcu yok,sakatlığı bulunan Timur Kosovalı’nın kafileye dahil edilip edilmeyeceği bu sabah yolculuktan önce belli olacak. Amedspor, şampiyonluk mücadelesi veren rakibinden puan alacağına inanıyor.

Kaleci Antrenörüne Doğum Günü Kutlaması

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda Pazar günü saat 13.00’da başlayacak karşılaşma TRT Kürdi’de çift dil seçeneği ile canlı yayınlanacak.

Bu arada 42 yaşına giren kaleci antrenörü Volkan Erten için doğum günü partisi yapıldı.Erten, kendisi için hazırlanan pastayı idmandan sonra futbolcu arkadaşlarına ve teknik heyete ikram etti. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken futbolcular,daha sonra objektiflere poz verdi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.