4 BİN 158 RAKIMLI REŞKO DAĞINDA BARIŞ VE KARDEŞLİK MESAJI - DAĞCILARDAN ZİRVEDE ANLAMLI MESAJ

4 BİN 158 RAKIMLI REŞKO DAĞINDA BARIŞ VE KARDEŞLİK MESAJI  - DAĞCILARDAN ZİRVEDE ANLAMLI MESAJ
HAKKARİ - Hakkari Dağcılık İl Temsilcisi Naci Ertunç ve beraberindeki dağcılar, 4 bin 158 rakımlı Reşko (Uludoruk) dağı zirvesinde bir tarafta Türk bayrağı diğer tarafta HDP bayrağının bulunduğu üzerinde “Barış ve kardeşlik içerisinde umut dolu yeni bir T

4 BİN 158 RAKIMLI REŞKO DAĞINDA BARIŞ VE KARDEŞLİK MESAJI 
- DAĞCILARDAN ZİRVEDE ANLAMLI MESAJ


HAKKARİ - Hakkari Dağcılık İl Temsilcisi Naci Ertunç ve beraberindeki dağcılar, 4 bin 158 rakımlı Reşko (Uludoruk) dağı zirvesinde bir tarafta Türk bayrağı diğer tarafta HDP bayrağının bulunduğu üzerinde “Barış ve kardeşlik içerisinde umut dolu yeni bir Türkiye” yazılı pankart açtı. 
Önceleri yasaklı olan ancak çözüm süreci ile birlikte keşfedilmeyen bölgelerde tırmanışlar gerçekleştiren dağcılar bu defa halkların kardeşliği için tırmanış yaptı. Batıdan gelen dağcıların aralarında bulunduğu Hakkari Dağcılık İl Temsilcisi Naci Ertunç, 4 bin 158 rakımlı Reşko dağı zirvesinde “1458 Reşko barış ve kardeşlik içerisinde umut dolu yeni bir Türkiye” pankartı açtı.
Zirvede pankart açan dağcılar amaçlarının "halkların kardeşliği, barış ve çözüm sürecinin devamı" için bu mesajı verdiklerini söylediler.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.