5 bin lira bulunmazsa ligden çekilecekler

5 bin lira bulunmazsa ligden çekilecekler
5 bin lira bulunmazsa ligden çekilecekler

 

Nusaybin Gençlik kadın futbol takımı, katılım ve teminat parası olan 5 bin lirayı bulamayınca ligden çekilme kararı aldı. Kulüp Başkanı Habip Akdeniz, son başvuru tarihinin 5 Ekim olduğunu belirterek, "Taraftarımız bizi affetsin" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadın Futbol 2’nci Ligi takımı Nusaybin Gençlikspor, ekonomik imkansızlıktan ligden çekilme kararı aldı.

Kulüp Başkanı Habip Akdeniz, teminat ve katılım ve teminat parası olan 5000 lirayı bulamadıklarını söyledi. Başkan Habip Akdeniz, 5 Ekim tarihine kadar lige katılacak takımların federasyona başvuru yapması gerektiğini belirtirken şöyle dedi:

“Lige katılım, lisans tescil ücretleri dahil tek bir işlem yapacak paramız yok. 3000 lira teminat, 2000 lira da lige katılım olmak üzere toplam 5000 liraya ihtiyacımız var. Ancak. şu anda bunu ödeyecek imkanımız bulunmuyor. Bunun dışında, konaklama, maçlara gidip gelme ve 25 sporcumuzun giderleri olarak aylık 10 bin lira da ayrıca masraflarımız olacak. Şu ana kadar destek olan çıkmadığı için lige girmeme kararı aldık. Bu durumu federasyona ileteceğiz. 5 Ekim tarihinden sonra da kadın futbol takımımızı dağıtmak zorunda kalacağız. Taraftarlarımız ve halkımız bizi af etsin.”

Nusaybin Gençlikspor olarak 6 yıldan beri TFF Kadın Futbol 2’inci liginde zor şartlarda mücadele ettiklerini anlatan Başkan Akdeniz, ligden çekilmek dışında başka çarelerinin olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.