5 çocuğun hayalini gerçekleştirdi

5 çocuğun hayalini gerçekleştirdi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, Çocuk Sokağı’nda “Hayalimi Gerçekleştir Başkanım” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi.

 

 

 Öğrencilerle yakından ilgilenen Atilla, Arif Eminoğlu İlkokulu’ndan 15 öğrenciye bisiklet, kaykay, paten, tablet, çalışma masası ve oyuncaklar vererek hayallerini gerçekleştirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Hayalimi Gerçekleştir Başkanım” temasıyla Bağlar ilçesindeki Çocuk Sokağı’nda etkinlik organize etti. Etkinliğe, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla ile Arif Eminoğlu İlkokulu, Ortadoğu Koleji, Fevzi Çakmak Ortaokulu’nda eğitim gören 800 öğrenci, öğretmenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenci velileri katıldı.

Öğretmen ve öğrenciler tarafından davul zurna ile karşılanan Atilla’ya, çocuklar çiçek verdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Atilla, daha sonra öğrenci velilerinin hazırladığı ev yemekleri ve pastaların bulunduğu masaları gezdi. Öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte çay içip sohbet eden Atilla, öğrencilerin halay gösterisini büyük ilgiyle izledi.

Öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gören Atilla, öğrenci velilerinin seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe şarkıları dinledi.

15 öğrencinin hayali gerçekleşti

Atilla, etkinlikte Arif Eminoğlu İlkokulu’nda eğitim gören 15 öğrencinin hayalini gerçekleştirdi. Atilla, ihtiyaç sahibi 15 öğrenciye bisiklet, kaykay, paten, tablet, çalışma masası ve oyuncaklar dağıtarak hayallerini gerçekleştirdi. Öğrenciler, hayallerini gerçekleştiren Atilla ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Öğrenciler, Çocuk Sokağı’ndaki oyun gruplarında gönüllerince eğlenerek palyaçoya yoğun ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği çocuk etkinliği, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.