76 ilde FETÖ operasyonu

76 ilde FETÖ operasyonu
FETÖ'ye yönelik sabah saatlerinde 76 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı.

Tigris Haber- 2010 yılındaki komiser yardımcılığı sınavıyla ilgili bin 112 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.

‘FETÖ'ye yönelik büyük bir operasyon hazırlığı olduğunu açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bunları kazıyıp bitireceğiz bu ülkede" ifadelerini kullanmıştı.

Zaman zaman başta AKP Genel Başkanı ve hükümetin başı Tayyip Erdoğan olmak üzere iktidarın çeşitli isimlerinden siyasi rant için ‘FETÖ’yü bitirdikleri’ yönünde açıklamalar yapılırken, seçim öncesinde ise bu sefer İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ‘FETÖ'nün devam ettiğini ifade ederek, hükümetin zayıflaması için pusuda beklediğini söyledi.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu söz konusu operasyon öncesinde şunları söylemişti:

"FETÖ'ye yönelik bir büyük operasyon daha hazırlıyoruz. Akıllarını başlarından almazsak namerdiz. Bu memlekete sahip çıkacak evlatları var. Bir büyük operasyon daha hazırlıyoruz. Onların yaptıkları hileleri şeytanlar yapmaz. Öyle hileler ortaya koymuşlar, bu milletin evlatlarını öyle istismar etmişler. Bazıları acıyorlar. Ben de acıyanlara acıyorum. Bir sapığın peşine takılıp gitmek hele bütün bu anlayışı gördükten sonra hala orada ısrar etmek bu suçun ortağı olmaktan başka bir şey değildir. Gereğini yerine getireceğiz, bunları kazıyıp bitireceğiz bu ülkeden, kim ne yaparsa yapsın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.