8 İlçenin Başkanları ile Devam

8 İlçenin Başkanları ile Devam
AK Parti, Diyarbakır’da 8 ilçenin başkanı ile devam kararı aldı. Lice ve Kulp kongreleri gerçekleştirildi.

 

 İl Başkanı Akar,” AK Parti ülkede, bölgede ve Diyarbakır da siyaset yapmıyor, hizmet yapıyor” dedi.

Gözler Kayapınar Ve Diğer İlçelerde

AK Parti Genel Merkezi, Diyarbakır’daki 9 ilçenin başkanları ile devam kararı aldı. Bunlar Kulp’da Amil Yalçın, Kocaköy’de Eşre Türe, Bağlar’da Erkan Gezer, Eğil’de Mehmet Karakaş, Çınar’da Mehmet Ali Arzu, Sur’da Şafak Yöntürk, Lice’de İsmail Demir  ve Ergani’de Mehmet Şükrü Sayan olarak açıklandı. Aralarında Kayapınar, Bismil ve Çınar gibi büyük ilçelerin de bulunduğu diğer ilçelerde ise başkanların bu hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor. İl Başkanı Muhammed Dara Akar ile devam edilmesi yönünde daha önce karar alınmıştı.

3 İlçenin Kongresi Yapıldı

Diyarbakır’ın en uzak ilçesi olan Kulp’ta AK Parti’nin 6.genel kurulu gerçekleştirildi. Milletvekilleri Ebubekir Bal,Mehmet Galip Ensarioğlu ve il başkanı Muhammed Dara Akar’ın da katıldığı kongreye delegeler ve vatandaşlar katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcüt başkan Amil Yalçın,yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Yalçın,halkın büyük teveccühü ile karşılaştıklarına dikkat çekerek Kulp halkına büyük bir şevk ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

 

 

Başkanlar Devam,Yönetimlere Ekleme

AK Parti’nin Lice teşkilatında  kongre tamamlandı. Milletvekilleri ve parti yöneticilerinin katıldığı kongrede İsmail Demir yeniden başkan seçildi. Kocaköy kongresinde ise Eşref Türe tekrar başkan oldu. Silvan ilçe kongresinde de mevcüt başkan Nimet Aksoy bir kez daha göreve seçildi. İlçe kongreleri milletvekilleri Ensarioğlu ve Bal’ın katılımı ile yapılıyor. Başkanlar devam ederken yönetimlere ekleme yapılıyor.

‘Bölgede Siyaset Değil, Hizmet Yapıyoruz’

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, 16 yıllık AK Parti döneminde yeni bir Türkiye yaratıldığını belirterek, “AK Parti 2002 yılında milletin bağrından kopan bir parti oldu. Çok sıkıntılı günler geçirdik, bundan sonra birlik ve beraberlik ruhu ile  hareket edeceğiz. Demokrasiden asla ödün vermeyeceğiz. Türkiye ne zaman şaha kalktıysa birileri düğmeye basıp millete operasyon yaptı. 17-27 Aralık ve 15 Temmuz gibi millette operasyon yapanlar daima bizi karşılarında bulacaktır. Bizi 2023 hedeflerimizden kimse vazgeçiremez. AK Parti ülkede, bölgede ve Diyarbakır da siyaset yapmıyor, hizmet yapıyor. AK Parti kendini milletin hizmetine adamış bir Partidir. Bizde AK Parti Diyarbakır ailesi olarak kendimizi Diyarbakır’ın hizmetine adadık. Diyarbakır ve Diyarbakır halkı her türlü hizmete layıktır” dedi

Aziz FİDANCI-ÖZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.