Açık oto pazarı değil, sanki mesire yeri

Açık oto pazarı değil, sanki mesire yeri
Diyarbakır Açık Oto Pazarı profesyonel satış hizmetlerinin yanı sıra özellikle hafta sonunu farklı yaşamak isteyen aileler için de bünyesinde farklı mekanlar yer alan güzel bir tesis olmuş.

DİYARBAKIR-Bölgede on binlerce otomobilin alınıp satılmasında bir merkez görevi yapacak olan Diyarbakır Açık Oto Pazarı, Urfa Yolu üzeri Gözeli Mevkiinde 20 dönümlük alanda oto alıcı ve satıcılarının buluşma adresi oldu. 


750 araç kapasiteli ve içinde; restaurant, cafe, dinlenme yerleri mescit ve Çocuk Oyun Alanı ile güvenli bir ortam sunan Gözeli’de ki Açık Oto Pazarı, ziyaretçilerine hemen her türlü imkanı sunma özelliğine de sahip bir mekan haline getirilmiş. Diyarbakır Açık Oto Pazarını bölgenin ve Türkiye'nin hemen her şehrinden otomobil almak için on binlerce kişinin ziyaret etmesi planlanıyor. Şanlıurfa Yolu Gözeli mevkiinde açılan modern Oto Pazarında bir süre sonra araç ekspertizi, araç yıkama, kredi kullandırma ve nihayet Noterlik hizmetleri ile anında araç devir teslim işlemleri de yapılabilecek.Hem alıcı hem de satıcının haklarını koruyacak Kurumsal İşletim anlayışı ile Otomobil alıcılarının hiç bir endişe ve sorun yaşamadan araç alıp satmalarına olanak sağlanacak.

Diyarbakır Oto Pazarı’nın  işletmesi  profesyonel bir ekip tarafından yürütülüyor. 20 bin metrekarelik alanın sadece oto pazarı olarak tasarlanmadığını söyleyen oto pazarının yöneticileri  “Bu alan; gelecekte hem araçlarını satmak isteyenlere, hem de oto yetkili satıcılarının yeni araç lansmanlarının yapabileceği, diğer taraftan Konser, Kır düğünü, Büyük şirket organizasyonları, ürün tanıtımları gibi faaliyetlerde kullanılabilecek muhteşem bir etkinlik alanı olabilecek donanımdadır.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.