Acil Tıp Teknisyenleri Haftası

Acil Tıp Teknisyenleri Haftası
Diyarbakır'da, Acil Tıp Teknisyenleri Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi

   Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATT-DER), Büyükşehir Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlikle Acil Tıp Teknisyenleri Haftası'nı kutladı. 

AK Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış, etkinlikte yaptığı konuşmada, sağlık hizmetinin ekip işi olduğunu ve ATT'cilerin de bu zincirin, şifayı ilk ulaştıran kısmı olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarında herkes için ulaşılabilir, nitelikli sürdürülebilir ve güçlü sağlık politikası izlendiğine belirten Alkış, şunları kaydetti: 

"Türkiye sağlık alanında tüm dünya ülkelerinde artık örnek oluşturmaktadır. Hükümetimiz ve Sağlık Bakanlığımız, sağlık hizmetinde yüzde 70'lerde olan halk memnuniyetini daha yukarılara taşımak için büyük bir mücadele vermektedir. Biz sivil toplum örgütlerimizle daha güçlüyüz. Sağlık çalışanlarının emeği kutsaldır. Yaşadıkları sorunların takipçileriyiz. 500 bine yakın sağlık çalışanımızı ilgilendiren tüm meseleler hepimizin meselesidir."

ATT-DER Diyarbakır Şube Başkanı Halil Kılıç'ın ev sahipliği yaptığı etkinliğe İl Sağlık Müdürü Sait Avar ve Sur İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık da katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.