Açılış Maçı Gece Oynanacak

Açılış Maçı Gece Oynanacak
Amedspor’un 26 Ağustos’ta yeni Diyarbakır stadında K.Maraşspor’la yapacağı sezon açılış maçının saat 19.00’da başlayacağı kaydedildi. Yönetim, kulübe gelir sağlamak için ilk kez bir sezon açılışı maçında bilet satışı gerçekleştirecek.

Kulübe Gelir Sağlanacak

Amedspor’un sezon açılışı maçı gece oynanacak ve paralı olacak. 26 Ağustos Cumartesi günü Kahramanmaraşspor’la yapacağı maçla taraftarlarının huzuruna çıkacak olan Amedspor, maçı saat 19.00’da oynama kararı aldı. Maddi açıdan zor günler geçiren kulübe gelir sağlamak amacıyla ilk kez bir sezon açılışı biletli olacak. Bu yolla kulübe gelir sağlanması amaçlanıyor. Yeni statta saat 19.00’da başlayacak maçtan önce ve sonra bazı sanatçıların katılacağı etkinlikler yapılması bekleniyor.

Yönetimden Taraftarlara Davet

Amedspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada taraftarlar sezon açılışına davet edildi. Açıklamada,” Amedspor’umuz, 26 Ağustos Pazar günü lig müsabakalarını oynayacağı Yeni Diyarbakır Stadyumu’nda açılış maçına çıkacak. 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor’u konuk edeceğimiz açılış maçımız 26 Ağustos Pazar günü saat 19.00’da oynanacaktır. Sürpriz etkinliklerimiz de olacağı müsabakanın biletleri daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır. 2018-2019 sezonu öncesi yeni statta oynayacağımız açılış maçına Amedspor’umuza gönül veren herkesi davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.