Adı Alipaşaspor Ama Alipaşa’dan Uzak

Adı Alipaşaspor Ama Alipaşa’dan Uzak
Gazetemizin imtiyaz sahibi Ahmet Tanaman, yaşadığı zorluklara inat ayakta kalmaya çalışan Alipaşaspor’un malzeme ihtiyacını karşıladı.

Tigris Haber - Diyarbakır’ın en eski semt kulübü olarak faaliyetlerine devam eden Alipaşaspor,adını taşıdığı Alipaşa semtinde tesis olmadığı için çalışmalarını kentin uzak bölgelerindeki tesislerde yapıyor. Maddi sıkıntı çeken 41 yıllık kulübe Tigris Haber ailesi formadan sonra malzeme desteği de sağladı. Alipaşaspor antrenörü Sezai Şenci,”Futsalda geçen yıl Türkiye dördüncüsü olduk. Tüm yaş kategorilerinde mücadele ediyoruz. Tesis ve maddi destek verilirse çok daha büyük başarılara imza atarız” dedi.

1-008.jpg

Semt Boşaltıldı, Kulüp Ayakta Kalmaya Çalışıyor

Faal olan kulüpler arasında Diyarbakır’da en eski semt ve mahalle spor kulübü olarak dikkat çeken Alipaşaspor, adını taşıdığı tarihi Sur içindeki Alipaşa’nın artık sadece adını taşıyor. Çünkü Sur olayları ve kentsel dönüşümden sonra boşaltılan tarihi mahallede kimse kalmadı, kulüp de tesis olmadığı için çalışmalarını kentin diğer bölgelerinde zaman zaman salonlarda zaman zaman Gençlik Hizmetleri V e Spor İl Müdürlüğü tarafından tahsis edilen futbol sahalarında yaparak ayakta durmaya çalışıyor.

2-013.jpg

Tigris Haber’den Anlamlı Destek

Daha önce Alipaşaspor’a forma yardımında bulunan Tigris Haber’in imtiyaz sahibi Ahmet Tanaman, daha önce kendisinin ve ailesinin yaşadığı semt olan Alipaşa’ya olan vefa duygusuyla hareket ederek bu kez Alipaşaspor’un değişik yaş kategorilerindeki sporculara malzeme desteğinde bulundu.

Alipaşaspor antrenörü Sezai Şenci, Tigris Haber ailesi ve Ahmet Tanaman’a teşekkür ederek bu desteğin tüm kesimlere örnek olmasını istediklerini söyledi.

“Tesis Ve Ulaşım Sorunumuz Var”

 Futsalda geçen sezon Türkiye dördüncüsü olarak tarihi bir başarıya imza attıklarını belirten Şenci,”Avrupa’ya gitme şansını kıl payı kaçırdık. Bu büyük başarıya imza atan çocuklar sonuçta bu kentin ve bölgenin evlatları oldu. Süper Amatör Ligi’nde ve diğer yaş kategorilerinde başarıyla mücadele ediyoruz. En eski semt ve mahalle kulübüyüz. Zorluklara rağmen, maddi sıkıntılar ve tesis sorunlarıyla boğuşarak bu mücadeleyi veriyoruz. Tesis, ulaşım ve maddi sorunlarımız var, bunlar çözülürse çok daha büyük başarılara imza atarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.