Adilcevaz kaymakamından öğrencilere kitap sürprizi

Adilcevaz kaymakamından öğrencilere kitap sürprizi
Bitlis’in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, ziyaret ettiği üç okulda öğrencilere hediye kitap dağıtarak büyük sürpriz yaşattı.

BİTLİS -Adilcevaz İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mesut Başkurt ile birlikte İbrahim Karaoğlan, Göldüzü İlköğretim Okulları ile Adilcevaz Anaokulunu ziyaret eden Kaymakam Özer Özbek, buradaki öğrencilere hediye kitap dağıttı. Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Kaymakam Özbek; eğitime verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. İbrahim Karaoğlan ve Göldüzü İlköğretim okullarında 6-7 ve 8. Sınıflara sınavlara hazırlık için kaynak kitap, Anaokulu öğrencilerine boyama gibi kitaplar ile diğer ilkokul öğrencilerine de hazırlık testlerinden oluşan kitaplar hediye edildi.

Kaymakam Özer Özbek yaptığı açıklamada; bilindiği gibi eğitim ve öğretim dönemi başında ilçe genelinde 1-8 ve 12. sınıfların tümüne kaynak kitap alımı yapılarak dağıtıldığını ifade ederek, “Yine kaymakamlığımız bünyesinde tedarik edilen bu kitaplarımızı öğrencilerimize hediye olarak dağıttı. Eğitimin istenilen derecede şekillendirilebileceğini göstermek amacıyla her türlü imkânı sağlamayı hedeflemekteyiz. Başarının yakalanması da bu tür teşviklerle olmalıdır. Başarıyı teşvik etmek ve başarıyı ödüllendirmek adına bu tür uygulamalarımız devam edecektir” dedi.
Eğitimci ve öğrenciler büyük bir sevinç ile karşılanan uygulama nedeniyle İlçe Kaymakamı Özer Özbek’e teşekkür etti. Öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Özer Özbek; uygulama kapsamında Göldüzü İlköğretim Okulunun “Benim Eserim Projesi”, “Kutlu Doğum Haftası”, ve “Bilim Fuarı”nı gezdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.