Adıyaman’da yanan araba alev topuna döndü

Adıyaman’da yanan araba alev topuna döndü
Adıyaman’da seyir halindeki otomobilin iç kısmında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, otomobili alev topuna çevirdi.

ADIYAMAN - Edinilen bilgiye göre, Adıyaman şehir merkezinden Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne gitmekte olan Hasan Karakurt idaresindeki 33 NPV 73 plakalı otomobilin içinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.
Hastanenin önüne geldiğinde içeriden koku ve alevlerin yükseldiğini gören sürücü hemen kendisini dışarı attı. Alevler bir anda otomobilin iç kısmını kaplarken, cayır cayır yanan aracın iç kısmı kısa sürede küle döndü.
Çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.
Sürücü, hasta görmek için arkadaşından emanet olarak aldığı otomobilde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıkmasının şokunu yaşadı.
Görgü tanıkları otomobilden alevlerin bir anda yükseldiğini, alevlerle birlikte hava yastıklarının patladığını, kapakların açıldığını ve camların patladığını ifade ettiler.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.(İha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.