Adrese teslim personel alımı böyle olur (!)

Adrese teslim personel alımı böyle olur (!)
Diyarbakır’da Kayapınar Belediyesi kayyumunun sadece birkaç saati kapsayan personel ilanı vermesi kafalarda soru işareti yarattı.

HABER MERKEZİ

Tigris-Haber- Son valiler kararnamesi ile Tokat’a Vali olarak atanan Kaymakam Ozan Balcı’nın imzasını taşıyan adrese teslim personel alımı birçok spekülasyona neden oldu. Daha önce de Kayapınar Belediyesi, usulsüz, torpil ve adam kayırma ile yapılan iş alımlarla gündeme gelmişti.

adrese-teslim-personel-alimi-boyle-olur-(!).jpg

Kamu kurumuna alınacak personel alımları için sadece bir günlük,hatta birkaç saatlik göstermelik iş ilanı ile işlem olur mu?. Bu soru size ilk sorulduğunda belki inanmayacaksınız ancak bu olay Diyarbakır’da gerçekleşti. Hem de kentin en gelişen bölgesinin belediyesi olan Kayapınar Belediyesi tarafından. Üniversite mezunu 3 kişi, ilkokul mezunu 1 kişi ve ortaokul mezunu 1 kişi olmak üzere 5 kişinin alınacağı iş için başvuru tarihinin 30 Ekim’de başlayıp yine 30 Ekim’de sona erecek şekilde gösterilmesi kafalarda soru işareti yarattı, birçok spekülasyona neden oldu.

Kafa Karıştıran İlanda Yeni Tokat Valisinin İmzası Var

Tartışma yaratan ve tepkilere neden olan garip (!) işe alım ilanının altında ise son valiler kararnamesi ile Tokat’a vali olarak atanan Kaymakam Ozan Balcı’nın imzası var. Balcı’nın görevden ayrılmadan bir gün önce personel alımını gerçekleştirmesi tepkiye neden oldu.

ozan-balici-kayapinar.jpg

Daha önceki işe alımlarda torpil, usulsüzlük ve adam kayırmanın ayyuka çıktığı Kayapınar Belediyesi’nde yapılan birkaç saatlik ve göstermelik iş alım ilanı, iddiaların ayyuka çıktığı belediyenin geldiği son durumu ortaya koydu. Şimdi herkes, birkaç saatlik göstermelik ilanla işe alınan beş şanslı kişiyi (!) merak ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum