Aferin bu kaymakama ve gönüllülere

Aferin  bu kaymakama ve gönüllülere
Silvan’ın eski kaymakamı ekmeğini yediği toprakları unutmadı.

Silvan – Diyarbakır'ın Silvan ilçesine Bağlı Üç Basamak Köyü İlköğretim Okulu'nun kütüphane yenileme talebine duyarlı davranan eski Silvan Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız'ın girişimleri sonucu kütüphane yenileme çalışmaları tamamlandı.

'Benim size; çocukların bize ihtiyacı var' projesi kapsamında, okul kütüphanesi için kitap toplayan gönüllüler tarafından  yenilenen kütüphaneye en çok köyün çocukları sevindi.. 
Törene Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Çiçek, Destek Grubu Başkanı Ufuk Tan Keleş, grup üyeleri Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Yazı İşleri Müdürü Salih Nergiz, SYVD Vakfuı Müdürü Cuma Sanmaz, Köy Muhtarı Metin Kılıçaslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Nimet Polattağ, okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Anasınıfı için dergiler ve diğer öğrenciler için çeşitli kırtasiye malzemeleri getiren grup üyelerine, öğrenciler tarafından büyük ilgi gösterildi. Kütüphanenin fiziksel olarak yenilenmesi için çalışma başlatan grup üyeleri, ana sınıfına girerek öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler yaptı. Grup Başkanı Ufuk Tan Keleş, 'Benim size; çocukların bize ihtiyacı var' projesi kapsamında yola çıktıklarını ve bu doğrultuda Türkiye'nin birçok yerinde çocuklara katkı sağlamak için çalışmalar sürdürdüklerini söyledi. Keleş, "İleriki zamanlarda ikinci bir kütüphaneyi de ilçedeki başka bir okula kurmak istiyoruz" dedi. 
Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay ise Üç Basamak Köyü İlköğretim Okulu’nun kütüphanesini yenileyen grup üyelerine örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.