Ağrı'da kaçırılan çocuk bulundu

Ağrı'da kaçırılan çocuk bulundu
Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklama 25 Haziran'da kaçırılan 15 yaşındaki S.E.'nin bulunduğu duyuruldu.

 

 Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesinde 25 Haziran Pazartesi günü akşam saatlerinde otomobile zorla bindirilerek kaçırılan S.E.’nin bulunduğunu açıkladı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen 15 yaşındaki bir çocuğun kaçırılması olayı ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan titiz çalışmalar neticesinde; çocuk şahsın ailesi ile husumeti bulunan şahıslar tarafından kaçırıldığı anlaşılmış ve tutulduğu adres tespit edilmiştir” denildi.

 

Açıklamada yapılan operasyonda S.E.’nin kurtarıldığı ve olaya karıştığı tespit edilen 5 kişiden 4’ünün gözaltına alındığı, 1 kişinin de arandığı belirtildi.

Ne olmuştu?

Doğubayazıt’ta 25 Haziran günü bir çocuğun kaybolduğu ihbarı alındı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomobile zorla bindirilerek, kaçırıldığı öne sürülen S.E.’nin (13) bulunmasına yönelik çalışma başlatıldı. Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın akşam saatlerinde, Büyük Ağrı Caddesi İnzibat Köprüsü mevkisinde meydana geldiği bilgisine ulaştı. Öte yandan Ağrı’nın Bezirhane köyünde, 15 Haziran sabahı kaybolan Leyla Aydemir’in bulunması için de 14 gündür çalışma sürdürülüyor.  (gazeteduvar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.