Ailem ölüme terk etti

Ailem ölüme terk etti
Büyük bir dram yaşayan 43 yaşındaki Diyarbakırlı Salih Kılıç, devletten ve hayırseverlerden destek bekliyor.

 

 

Psikolojik sorunları olduğunu, ailesin tarafından terk edildiğini belirten Kılıç,”Gördüğünüz gibi sefalet içinde yaşıyorum. Seyyar satıcılık yapıyorum, bu da kira parasına bile yetmiyor. Bu kışı nasıl geçireceğim?.sefalet içinde ölmek istemiyorum” dedi.

 

 

Tek başına yaşıyor

Salih Kılıç,43 yaşında. Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi Mevlana Halit Mahallesi’nde elektriği, ısıtma sistemi olmayan bir evde büyük bir dram içinde yaşama tutunmaya çalışıyor. İddiasına göre 8 yıl önce eşi, çocukları ve ailesi tarafından terk edildiği için tek başına yaşıyor. Psikolojik sorunları olan, bundan dolayı tedavi gören ve bu konuda raporu da olduğunu belirten Salih Kılıç, yaşadığı hastalıktan dolayı bir türlü toparlanamadığını, eşini ve biri 20 diğeri de 17 yaşında olan iki çocuğunun dahi yüzüne bakmadığını, kendisini ölüme terk ettiğini iddia etti.

Seyyar satıcılık yaparak yaşama tutunmaya çalıştığını dile getiren 43 yaşındaki Kılıç, kazandığım paranın kirasına yetmediğini, kimi zaman yemek yemeden aç karınla uyuduğunu dile getirdi.

Gözyaşları İçinde destek istedi

Yaşadığı evdeki dramını objektiflerimize gösteren Kılıç, kışın gelmesiyle beraber ısıtma sistemi olmadığı için battaniyeye kendisini sararak sefalet içinde acı içinde uyumaya  çalıştığını anlattı. Harabe halindeki evde kırık ranza üzerinde ve tek battaniye ile uyumak zorunda kaldığını belirten Kılıç, gazetemiz aracılığıyla devlet kurumlarına ve hayırseverlere seslenerek kendisine sahip çıkılmasını istedi.

Yaşadığı sorunları ve dramı anlatırken zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan mağdur vatandaş, feryadının duyulmasını isteyerek devlete ve hayırseverlere çağrıda bulundu.

 

 

 

‘Allah rızası için bana yardım edin’

Kılıç,”Ailem beni 8 yıl önce terk etti. Yalnız başıma bu evde yaşıyorum. Kimsem yok, seyyar satıcılık yaparak ayakta durmaya çalışıyorum. Evin kirası 450 TL, bu para ona bile yetmiyor. Gördüğünüz gibi burada sefalet içinde yaşıyorum. Kimi zaman yiyecek yemek bulamıyorum, ne bulursam yiyorum. Yemek yemeden uyuduğum geceler oluyor. Psikolojik sorunlarım var. Tedavi görüyorum ve raporum var. Ben de normal bir insan gibi olmak istiyorum ama elimde değil. Kış geldi, ne soba var, ne de elektrikli ısıtıcı. Geceleri bu yırtık battaniyeyi sararak uyumaya çalışıyorum. Kışı nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Sefalet içinde ölmek istemiyorum. Devletten ve hayırseverlerden destek istiyorum. Ben de bir insanım, benim bu dramımı görsünler” dedi.

 

 

 

Dilek AKIN/ Saffet AZBAY/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.