AK Parti Bağlar ilçe teşkilatı aralıksız çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Bağlar ilçe teşkilatı aralıksız çalışmalarını sürdürüyor
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

  DİYARBAKIR -   HDP'ye en çok oyun çıktığı Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde çalışma başlatan AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve heyeti mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlara yeni hükümet sistemi hakkında detaylı bilgiler aktarıyor. Yeni sistem sayesinde Türkiye'nen bölgesinde söz sahibi güçlü bir ülke olacağını dile getiren Gezer, vatandaşlarla teker teker görüşüyor. Gidilmedik mahalle ve sokak bırakmayacaklarını dile getiren Gezer, 16 Nisan'ın Türkiye için milat olacağını söyledi. Gittiği her yerde yeni hükümet sisteminin getirilerini de anlatan Gezer, 16 Nisan tarihinde sandıktan 'evet' çıkmasının Türkiye üzerinde oynanan bütün kirli oyunların son bulması anlamına geleceğini kaydetti. Türkiye'nen bölgesinde güçlü ve mazlumların savunucusu olabilmesi için her vatandaşın mutlaka sandığa gidip 'evet' oyu vermesi gerektiğini belirten Gezer, ziyaret ettiği vatandaşlara bilgilendirmelerin yanı sıra broşürler de dağıttı.

  "16 Nisan Türkiye'nin yeni miladı olacaktır"

  Yılmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Gezer, milletin kararlılığını açık bir şekilde ortaya koyacak günün yaklaştığını söyledi. Gezer, "16 Nisan Türkiye’nin yeni bir miladı olacak. 16 Nisan ile birlikte Türkiye aydınlık yarınlara yelken açacaktır. Biz inanıyoruz, siz de inanıyorsunuz o halde başaracağız. Daha kalkınmış bir Türkiye için yeni bir karara imza atacağız. Bize yakışan ülkemizin menfaatine olan neyse onu gerçekleştirmektir. Milletin basiretiyle doğruyu bulacağından hiç şüphemiz yok. Bu değişimi herkese anlatacağız. Türkiye’yi seven herkesin görevi budur. 16 Nisan’da inşallah bir kez daha başaracağız. Gün birlik beraberlik günüdür. Son söz milletindir, son karar milletindir. Türkiye kazanacak, millet kazanacak" diye konuştu.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.