AK Parti Diyarbakır adayı oy kullandı mı?

AK Parti Diyarbakır adayı oy kullandı mı?
 Özel Haber
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan partilerin adayları oylarını kullanırken, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'in oy kullanıp kullanmadığı netleşmedi.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - "Kendi gitmedi, halkı sandığa gönderiyor"

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, öğlen saatlerine kadar oy kullanmaya gitmemesi, Diyarbakır kamuoyunda ve AK Partililer arasında merak uyandırdı. DEM parti eşi başkan adayları, önceden nerede ve saat kaçta oy kullanacaklarını duyururken, AK Parti adayının bu konuda herhangi bir paylaşımı olmadı. Bilden’in sandık başında oy kullanırken görüntüsü olmadığı gibi, gazetecilere de bu konuda herhangi bir davet gitmedi.

Bazı AK Partililer, Bilden'in ikametgâhının Ankara'da olması nedeniyle Diyarbakır'da oy kullanmayacağını aktarırken Bilden, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli hemşerilerim, geleceğiniz hakkındaki sözü kendiniz söyleyin. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın" mesajı yayınladı. Bu duruma tepki gösteren bazı seçmenler, "Kendi oy kullanmıyor, halkı sandığa gönderiyor, 'gidin oy kullanın' diyor. Sen niye gitmiyorsun?" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum