AK PARTİ DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ABDULLAH ATİK’TEN ÖCALAN’IN PKK’YA SİLAH BIRAKMA ÇAĞRISINA DESTEK…

AK PARTİ DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ABDULLAH ATİK’TEN ÖCALAN’IN PKK’YA SİLAH BIRAKMA ÇAĞRISINA DESTEK…
PKK lideri Abdullah Öcalan’ın PKK’ya silah bırakma çağrısı yapmasına AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Abdullah Atik’ten destek geldi.

ATİK :”TÜRKİYE’NİN 100 YILLIK BARIŞ HAYALİ GERÇEKLEŞİYOR’

 Atik,”Ülkemizin 100 yıllık barış hayali gerçekleşiyor. Bundan sonra bu topraklarda inşallah kardeş kanı akmayacak,huzur ve esenlik egemen olacak.” dedi.

 ‘ÇOK ANLAMLI VE FİNAL AŞAMASINA GELİNDİ’

Atik,”Abdullah Öcalan’ın PKK’ya silah bırakma çağrısı tarihi bir olaydır. Barışa giden yolda final aşamasına geldiğimizin göstergesidir. Ama bu aşamaya kolay gelinmedi. AK Parti hükümetleri ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, siyasi geleceklerini hatta hayatlarını riske atarak bu adımları attı. Emeği olan tüm kesimlere ve isimlere teşekkür ediyoruz. Bu süreç ülkedeki kardeşlik ve birlik bütünlüğün teminat altına alınması bakımından çok anlamlıdır. Kürt sorununun çözümsüzlüğünün yarattığı acıları fazlasıyla yaşayan Diyarbakır’ın evladı olarak bu aşamayı sevinç ve heyecanla karşıladım.Temennimiz PKK kongresinin bir an önce toplanarak ülkenin hayali ve umudu olan beklentileri yerine getirmesidir. Bu sürecin başarıyla tamamlanmasıyla Türkiye, bölgenin yıldızı bir ülke haline gelecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.