AK Parti Kayapınar’da Yerel Seçim Startı

AK Parti Kayapınar’da Yerel Seçim Startı
AK Parti Diyarbakır Kayapınar İlçe Teşkilatı,Mart ayında yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladı.

 

 

 

İlçe Başkanı Servet Can,önümnüzdeki süreci en iyi şekilde değerlendirerek gitmedik köy,mahalle ve hane bırakmamaya kararlı olduklarını söyledi.

Köy Gezileri Hızlandırıldı

AK Parti Diyarbakır Kayapınar İlçe Teşkilatı,Mart ayında yapılacak yerel seçimler için sahaya indi. 7 ay sonra yapılacak seçimler için köy,mahalle ve ev gezileri hızlandırıldı.

AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can ve parti yöneticileri,yerel seçim çalışmaları kapsamında Kayapınar İlçesi’ne bağlı Taban Köyü ve Denizli Mezrası, Yolboyu, Prinçlik, Gömmetaş ve Kaldırım köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Can, ziyaretlerde köylülerin istek ve sıkıntılarını da dinleyerek ilçe yönetimi olarak seçimde başarılı olmak için çok çalışacaklarını dile getirdi.

“Millete Efendi Değiliz,Hizmetkarız”

Vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için ayaklarına gitmeyi ilke haline getirdiklerini belirten Can,”Siyaset,halk için vardır ve halk için yapılmalıdır. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle biz millete efendi değiliz,hizmetkarız. Biz onların ayaklarına gideceğiz,sorunları yerinde görüp yerinde dinleyerek çözüm üreteceğiz. Köy,mahalle ve ev gezilerini zaten seçim olsun,olmasın her zaman yapan bir anlayışa sahibiz. Fakat seçim sürecinde bunu daha fazla yapacağız.Gitmedik köy,mahalle ve hane bırakmamaya kararlıyız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.