AK Parti, tanıtım toplantısıyla Diyarbakır'da 17 ilçenin adaylarını açıkladı

AK Parti, tanıtım toplantısıyla Diyarbakır'da 17 ilçenin adaylarını açıkladı
AK Parti'nin Diyarbakır için Büyükşehir ve İlçe adayları Eski İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala'nın katılımı ile yapıldı.

Tigris Haber- AK Parti'nin Diyarbakır için Büyükşehir ve İlçe adayları Eski İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala'nın katılımı ile yapıldı. Diyarbakır'da Seyrantepe Spor salonunda yapılan aday tanıtım toplantısında Efkan Ala'nın yanı sıra Eski Bakan Mehdi Eker, AK Partili Milletvekileri, ve belediye başkan adayları katıldı. Burada 17 ilçenin adayları açıklandı. 


Efkan Ala'nın açıkladığı listede AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cumali Atilla, Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Hüseyin Beyoğlu, Bismil İlçe Belediye Başkan adayı Mustafa Kemal Arslan, Çermik İlçe Belediye Başkan adayı Şehmuz Karamehmetoğlu, Çınar İlçe Belediye Başkan adayı Yusuf Durmaz, Çüngüş İlçe Belediye Başkan adayı Zübeyir Arslanca, Dicle İlçe Belediye Başkan adayı Halit Aydın, Eğil İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Karakaş, Ergani İlçe Belediye Başkan adayı Abdulvahit Güversen, Hani İlçe Belediye Başkan adayı İbrahim Lale, Hazro İlçe Belediye Başkan adayı Kemal Mehmetoğlu, Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı Cevdet Nasıranlı, Kocaköy İlçe Belediye Başkan adayı Eşref Türe, Kulp İlçe Belediye Başkan adayı Feyzullah Şimşek, Lice İlçe Belediye Başkan adayı Ethem Bahri Anlı, Silvan İlçe Belediye Başkan adayı İskan Cihangir, Sur İlçe Belediye Başkan adayı Şafak Yontürk ve Yenişehir İlçe Belediye Başkan adayı Hüseyin Cengiz yer aldı. ,


Aday tanıtım toplantısında konuşan Ala, "Sandıktan gümbür gümbür, Türkiye’ye bu istiklali ve bu hizmet anlayışını ortaya koyacak iradeyi sahiplenecek, yönetim anlayışını tercih etmektir. Yeni yönetim anlayışıyla, Diyarbakırlıları buluşturmak konusunda ortaya koyacağınız çabalar için şimdiden teşekkür ediyoruz. Seçeceğiniz Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, bugüne kadar en saf en temiz en berrak anlayışla ortaya koydukları hizmetleri daha da geliştirerek Diyarbakır’a hizmet edeceklerdir. Diyarbakırlıların laik oldukları o hizmetleri almalarına elimizden geleni yapacağız. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın” diye konuştu. 


Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cumali Atilla ise "Liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımızın takdiriyle Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmaktan ve sizinle bu kutlu yürüyüşte yer almaktan büyük onur duyuyorum. Bu göreve bizi layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım, teşkilatım ve değerli Diyarbakırlı hemşehrilerim adına şükranlarımı arz ediyorum. Bugün bizim için Diyarbakır’da yeni bir tarihin başlangıcıdır. Bismillah deyip Diyarbakır’ımız için kutlu bir yürüyüşe başlıyoruz. İsmi açıklanacak aday kardeşlerimizle beraber omuz omuza vererek Diyarbakır’ı AK belediyecilik ile hak ettiği yere taşıyacağız. Değerli başkan adaylarımızla Diyarbakır’da büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Gece gündüz demeden, ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak 31 Mart seçimlerini kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Yıllardır ideolojik belediyecilik anlayışıyla yönetilen, hemşehrilerimize ve şehrimize bir arpa boyu yol aldırmayan siyasi zihniyetten şehrimizi ve hemşehrilerimizi insan odaklı ve vizyoner belediyecilik anlayışımızla kurtaracağız” dedi. 

Cumali Atilla daha sonra twitter hesabından da yaptığı açıklamada: 

Diyarbakır Aday Tanıtım Toplantımızı Büyük Çoşku ve Heyecanla Gerçekleştirdik...

Tevazu, Samimiyet ve Gayretle Çıktığımız Bu Yolda Kadirşinas Hemşehrilerimize ve Mübarek Şehir Diyarbakır'ımıza Hizmet Yolunda Allah Bizi Mahçup Etmesin...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.