AK Parti’de Büyükşehir’e Aday Çıktı

AK Parti’de Büyükşehir’e Aday Çıktı
Başkan Aday Adayı Karadaş:”5 Yıl İçinde Diyarbakır’ı Hak Ettiği Yere Getireceğiz”

AK Parti’den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olan Dalyan Karadaş, hedefinin 5 yıl içerisinde Diyarbakır’ı yaşam kalitesi en yüksek kentler arasına sokmak olduğunu söyledi. Karadaş,” Halkımla bir olup büyük projeler, yatırımlar yapmak ve 5 yıl içerisinde Diyarbakır’ı savaş sorunlarıyla değil hak ettiğiniz yaşam kalitesiyle en üst düzeyde bir belediyecilik anlayışıyla sizlere sunmaktır” dedi.

AK Parti’den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olan Dalyan Karadaş, partisinin kendisini aday yapması ve seçilmesi halinde neler yapacağını açıkladı.

Diyarbakır’ın bugüne kadar hak ettiği hizmetleri alamadığını belirten Karadaş,”Siz değerli halkımın yaşadığı sıkıntıları gözlemleyerek, bu kadim şehre ve sizlere hizmet etmeye talip oldum. Mezopotamya bölgesinin en güzel ve en eski şehri Diyarbekirimiz yılladır hak ettiği hizmetlere ne yazık ki bir türlü erişememiştir. Belediyeciliği kendi fikirleri altında sizlere baskı kurarak, sizleri ezerek siyasi görüşlerini zorla da olsa kabul ettirmeye çalışmış ve sizleri güzel hizmetlerden yoksun bırakmışlardır” dedi.

Bütün temennim halkıma hizmet etmek

Karadaş, hedefinin 5 yıl içerisinde Diyarbakır’ı yaşam kalitesi en yüksek kentler arasına sokmak olduğunu söyledi. Karadaş,”Bütün temennim halkımla bir olup büyük projeler, yatırımlar yapmak ve 5 yıl içerisinde Diyarbakır’ı savaş sorunlarıyla değil hak ettiğiniz yaşam kalitesiyle en üst düzeyde bir belediyecilik anlayışıyla sizlere sunmaktır.

Diyarbekir için el ele verelim

Sizlerin iradesiyle seçilmem sonunda teslim alacağım makamı, siz değerli Diyarbekir halkı ile paylaşacağıma ve sizin iradeniz dışında başka bir yönetim biçimine asla izin verilmeyeceğine ve oy veren vermeyen ayrıştırmadan tüm halkımla gönül bağı kurarak görevim süresince en iyi şekilde emrinizde olacağıma söz veriyorum. Bölünmüş bir Diyarbekir değil, bütünleşmiş bir Diyarbekir için el ele verelim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum