AK Parti’de İlçe Adayları Belirsiz

AK Parti’de İlçe Adayları Belirsiz
AK Parti’de Diyarbakır’daki ilçeler için geçen hafta parti kaynaklarına dayandırılarak açıklanan belediye başkanları listesinde değişiklikler yapılacağı belirtiliyor.

Tigris Haber- Bu nedenle bu hafta açıklanması beklenen listenin ertelendiği iddia ediliyor.

“Bazı İlçelerde Adaylar Değişecek” İddiası

AK Parti’de Diyarbakır’daki ilçeler için belediye başkan adayları konusunda belirsizlik devam ediyor. Şu ana kadar Büyükşehir Belediyesi için Cumali Atilla’da karar kılan ancak merkez ve taşra ilçelerinin adaylarını açıklamayan partide bu işin en az bir hafta daha sürebileceği konuşuluyor.

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından geçen hafta açıklanacağı belirtilen liste parti kaynaklarına dayandırılarak bazı basın organlarında açıklanmıştı. Ancak ilçelerdeki adaylar konusunda sorunlar ve çeşitli itirazlar yaşandığı,parti yönetiminin bu yüzden listeyi gözden geçirme kararı aldığı belirtiliyor.

Özellikle bazı ilçelerde açıklanan adayların yerlerini beğenmediği,açıklanan bazı isimler konusunda da rahatsızlıklar olduğu kulislerde konuşuluyor.

Sosyal Medyada “Unutma/Unutturma” Kampanyası

Öte yandan şu ana kadar açıklanan tek aday olan Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cumali Atilla çalışmalarını sürdürüyor. Atilla,kentteki sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle bir araya geliyor,zaman zaman da esnafları ve vatandaşları ziyaret ediyor.

Sosyal medyada ise  AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı tarafından kayyum döneminde yapılan hizmetler ve ondan önceki dönemleri karşılaştırmak üzere “Unutuma/unutturma “ tagı ile kampanya başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.