AK Parti’de kriz yaratan paylaşımların nedeni belli oldu

AK Parti’de kriz yaratan paylaşımların nedeni belli oldu
AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı gösterilen Çiğdem Akyıl Akaylar’ın daha önce AK Parti karşıtı paylaşımlar yaptığı ve çalışmalar içinde yer aldığı yönündeki paylaşımlar krize neden oldu.

Kendisine kumpas kurulduğunu belirten Akaylar,”Aday olmam kesinleştikten sonra sahte hesaplar üzerinden foto montajlanmış paylaşımlarla bu kirli operasyonu başlattılar. Ben savcılığa suç duyurusunda bulundum. Hakikat ortaya çıkacak” dedi. İl Başkanı Budak da parti olarak konunun takipçisi olduklarını söyledi.

 

AK Parti bu günlerde bu tartışma ile çalkalanıyor. Diyarbakır milletvekili adayı gösterilen Çiğdem Akyıl Akaylar’ın geçmiş yıllarda hesabından yapılan paylaşımlar krize neden oldu. Rahatsızlık yaratan paylaşımlar üzerine hem Akaylar hem de parti harekete geçti. Parti konu hakkında inceleme başlattı.

Budak: Ortada bir tuzak var”

Yaşanan tartışmaya ilişkin gazetemize konuşan İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, yaptıkları inceleme ve araştırmada büyük bir algı ile karşı karşıya olduklarını tespit ettiklerini söyledi. Budak,”Sosyal medyanın maalesef böyle tuzakları var. Kötü amaçlarla kullanılabiliyor.

Bu olay da bunlardan biridir. Çiğdem hanımın böyle paylaşımlarının olmadığı, kendisi aday olduktan hemen sonra sahte hesaplar üzerinden montajlanmış paylaşımlarla böyle bir olay başlatılmış. Kendisi hukuki yollara başvurdu. Bizler de bunun takipçisi olacağız. Kimsenin partimizi yıpratmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

“Bana karşı kumpas kuruldu”

AK Parti’de 6.sıra adayı olan Çiğdem Akyıl Akaylar ise kendisine kumpas kurulduğunu belirterek konuyu yargıya taşıdığını söyledi. Akaylar,”Bunlar çok ahlaksızca şeyler. Amaç farklı algı yaratıp bizi ve partiyi yıpratmak. Ama bu kirli tuzaklar tutmadı, tutmayacak da. Aday olmam kesinleştikten sonra sahte hesaplar üzerinden sanki bunları ben paylaşmışım gibi montajlanmış paylaşımlarla bu kirli operasyonu başlattılar. Ben savcılığa suç duyurusunda bulundum. Hakikat ortaya çıkacak. Bunu yapanları ayrıca Allah’a havale ediyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.