AK Parti'den aday olan Fidan: Eğil’i turizm cenneti yapacağız

AK Parti'den aday olan Fidan: Eğil’i turizm cenneti yapacağız
Diyarbakır’ın tanınmış ailelerinden iş adamı Mustafa Fidan, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde memleketi Eğil’den aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Tigris Haber- Siyasi partilerin Mart ayında yapılacak yerel seçim mesaisi devam ediyor. AK Parti ve HDP arasında geçmesi beklenen Diyarbakır’daki seçimler için aday adaylarının başvuruları sürüyor.  Kentte yaptığı yatırımlarla dikkat çeken iş adamı Mustafa Fidan dün AK Parti Eğil İlçe teşkilatını giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Eğil İlçemizi turizm cenneti yapacağız

20170303_2_22178671_19466111.jpg

Başvuru dilekçesini AK Parti Eğil İlçe Başkanı Mehmet Karakaş’a teslim eden Fidan, halka hizmet için aday olduğunu belirterek, “Uzun süredir hem siyaset hem iş dünyasında yer alıyorum. İlçeme ve kentimin yerel anlamdaki sorun ve sıkıntılarını bildiğim gibi bu sorunların çözümü için güzel projelerimiz var. Bu güzel ve tarihi ilçemizin bölge ve Türkiye geneli hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. İlçemizi bir turizm cenneti olması için ciddi projelerimiz var. Allah’ın izniyle seçilirsem bu projelerimi hayata geçirmek istiyorum. Beni destekleyen, öncelikle halkımıza ve ailem, eş ve dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.