AK PARTİLİ BİTEN’DEN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

AK PARTİLİ BİTEN’DEN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ
AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Dr. Aziz Alper Biten, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde, sandıktan huzur ve istikrarın çıkmasını istedi.

 

 

Dr. Aziz Alper Biten, 7 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan tablonun ülkeyi getirdiği noktayı herkesin gördüğünü belirterek, “Türkiye’nin acilen güçlü bir hükümete ihtiyacı var. Siyasi belirsizliğin sona ermesi, yatırımların yeniden başlaması, huzur ve istikrarın gelmesi için tek başına, güçlü bir hükümete ihtiyacımız var. Tek başına hükümet kuracak olan parti de AK Parti’dir. Tek başına, iş başına” dedi.

Dr. Biten, Türkiye’nin tek şansının AK Parti iktidarı olduğunu belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Muhalefet partilerine bakıyoruz; Hiçbir hazırlıkları, hiçbir projeleri yok. Zaten 7 Haziran seçimlerinden sonra da sorumluluk almamaları bunun en büyük göstergesidir. Türkiye, olarak 7 Haziran seçimlerinden bu yana önemli bir zaman kaybı yaşadık. Millet bunu gördü. Millet, güçlü bir hükümetin, huzurun, istikrarın, ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu gördü. Artık kaybedecek zamanımız yok. Güçlü bir Türkiye için, güçlü bir hükümetin yeniden iş başına gelmesini istiyoruz. 1 Kasım seçimleri, ülkemizin kader seçimidir. Bu seçimlerde sandıktan, istikrar ve huzurun çıkmasını istiyoruz. Aksini düşünmek bile istemiyoruz. Çünkü istikrarsızlık ve koalisyon hükümetlerinin ülkeye neler kaybettirdiği, ülkenin en büyük sıçramaları hep güçlü hükümetler döneminde yaptığı ortadadır. Onun için tüm vatandaşlardan 1 Kasım’da mutla sandık başına gitmelerini, ülkenin geleceğinde söz sahibi olmalarını istiyoruz. Seçimlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını dilerken, sandıktan huzur ve istikrarın çıkmasını istiyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.