Ak Partili İçten’de Diyarbakır’daydı

Ak Partili İçten’de Diyarbakır’daydı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu memleketi Diyarbakır'da kullandı.

DİYARBAKIR - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu memleketi Diyarbakır'da kullandı. 
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Yenişehir ilçesinde sandık başına gitti. İçten, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanma işlemlerini kontrol ettikten sonra 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde 1168 nolu sandıkta oyunu kullandı.
Oy işlemini bitirdikten sonra açıklamada bulunan İçten, ilk defa Cumhurbaşkanını halkın seçeceğini ve bir seçime daha birlikte girdiklerini söyledi. İçten, “Cumhurbaşkanlığı seçiminin bizler için ülkemiz için ve dünya için çok büyük önem arz etmektedir. 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti'yi kurduğumuzda ülkede yeni bir medeniyeti ve farklı bir yeri inşa edeceğimizi söyledik. Temelimizi attık. Binalarımızı kurduk. Şimdi ise Cumhurbaşkanlığı seçimi ile beraber odalarımızı döşeyeceğiz. Dünya mazlumları şuan devam etmekte olan seçimi izlemektedir. Recep Tayyip Erdoğan, seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olacaktır. Umarım yüzde 58 oyun altında kalmayız" dedi.
İçten, oy işleminin ardından okulları gezeceğini söyledi.(İha)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.