AK Parti'li Kışla: 4-5 kişilik PKK'lı grubun bölgede olduğu biliniyordu

AK Parti'li Kışla: 4-5 kişilik PKK'lı grubun bölgede olduğu biliniyordu
AK Parti Artvin milletvekili, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna PKK'nin saldırdığını söyledi. Kışla, Şavşat'ta aylardır 5 kişilik bir PKK'li grubun arandığı bilgisini verdi.

 

 

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, CHP konvoyuna saldırıyı değerlendirirken, "İki aydan bu yana Kars-Ardahan tarafından gelen 4-5 kişilik bir PKK'lı grubun bölgede olduğu emniyet birimleri tarafından biliniyordu. Sürekli takip altındaydılar" dedi.

 

Bölgenin dağlık ve ormanlık arazisine dikkati çeken Kışla, "Geçen yıl da böyle bir PKK'lı grup vardı. Son gelişleri iki ay önce oldu o bölgeye. 4-5 kişilik PKK'lı grup olduğu yönünde istihbarat bilgileri vardı. Takip altındaydılar fakat bir türlü imha edilemediler" diye konuştu

Kendisine "1 askerin şehit" olduğu yönünde bilgi geldiğini söyleyen Kışla, "Kemal Bey'in konvoyunda güvenlik tedbirleri alınmıştı ama maalesef böyle üzücü bir olay yaşandı. Çatışmanın halen devam ettiği söyleniyor. Ülkenin birliğine, huzuruna, kardeşliğine saldırı olarak görüyorum. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Kim yaparsa yapsın, kime olursa olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.