AK Partili Nasıranlı: Kayapınar’ı halkımızla birlikte yöneteceğiz

AK Partili Nasıranlı: Kayapınar’ı halkımızla birlikte yöneteceğiz
AK Parti Kayapınar Belediye Başkan adayı avukat Cevdet Nasıranlı, seçilmesi durumunda önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

31 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimler için partiler ve adayları seçim çalışmalarına start verdi.  Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Kayapınar Belediye Başkan adayı olan Avukat Cevdet Nasıranlı Tigris Haber’e konuştu.

AK Parti Kayapınar Belediye Başkan adayı olan Avukat Cevdet Nasıranlı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Diyarbakır’da büyüdüğünü ve Kayapınar Belediyesinin sorunlarını iyi bildiğini belirten Nasıranlı, kentsel dönüşümün gerekliliğine ve mahallelerin refah seviyesinin yükseltilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Sporu destekleyeceğiz

Nasıranlı seçilmesi durumunda yapacakları projeleri sıraladı. Diyarbakır’da bir hayvanat bahçesi yapacaklarını ifade eden Nasıranlı, “Başta Belediyenin yeşil alanlarında, Parklarında ve Kayapınar’ın tüm okullarında sporu destekleme Projelerimizi hayata geçireceğiz. Yürüyen, koşan, spor yapan, genç ve dinamik kalan bir Kayapınar oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Karacadağ eteklerinde su göleti yapacağız

Herkesin Başkanı olacağını dile getiren Nasıranlı, “ Kayapınar'ın en görkemli kavşağına siyah (bazalt) taşlarla yapılan bir saat kulesi yapacağız. Tepesinde restaurant ve kafe olan diyar kule ile Diyarbakır halkına hizmet verecek. İçinde Han, Mescit, çeşme ve siyah taştan dükkânlar olan bir Diyarbakır küçesi yapacağız. İsteyen herkese tahsis edeceğimiz hobi bahçesi yapacağız. Hemşehrilerimizin gidip balık avlayabilecekleri, kenarında mesire alanları ve esnaf lokantasının da olacağı Karacadağ eteklerinde su göleti yapacağız. Ücretsiz üniversite ve KPSS kursları açacağız. Yatay yapılaşma ile Bahçeli evler inşa edeceğiz. Gençlerimize ücretsiz beceri kursları açacağız. Kayapınar'da katlı otoparklar yapacağız. Tabi projelerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak ”dedi.

12 bin kişiye iş imkanı

Nasıranlı, ASKON aracılığıyla Diyarbakır’da 5 fabrika açılmasına öncülük edeceklerini belirterek, “Bu fabrikaların açılması 12 bin işsizin istihdamı demek olacak. Biz ilçemizde her yönüyle vatandaşımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Halkımızla birlikte belediyeyi yöneteceğiz

HDP’ye oy veren seçmenlere seslenen Nasıranlı, “Biz herkesin ve her kesimin adayı olacağız. Biz herkesi kucaklamak ve bu belediyeyi birlikte yönetmek istiyoruz. Paylaştıkça neleri yapabileceğimizi tüm halkımıza göstereceğiz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum