AK Partililer CHP'nin mitinginde!

AK Partililer CHP'nin mitinginde!
CHP'nin darbe girişimine karşı düzenlediği Barış ve Demokrasi Mitingi'ne AK Parti'den de bir heyet katılıyor.

 

CHP'nin çağrısıyla düzenlenen "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" için Tünel, Tepebaşı, Beşiktaş ve Şişli'de bir araya gelen vatandaşlar, Taksim Meydanı'na yürüdü.

Mitingden önce alan boşaltılarak bomba araması yapıldı.

Miting için Taksim Meydanı’na gelen yurttaşlar ise saatler öncesinde bayraklarla alana girerken, katılımcılar, meydana girişler için farklı bölgelere kurulan güvenlik kontrol noktalarından geçerek alana alındı.

Miting için hazırlanan sahne Gezi Parkı önüne kuruldu.

Meydana “Yaşasın Laik Demokratik Türkiye”, “Darbelere Hayır!”, “Cumhuriyete ve Demokrasiye Sahip Çıkıyoruz”, “Ne Dikta Ne Darbe Demokratik Türkiye” yazılı pankartlar asıldı.

CHP’nin öncülük ettiği mitinge Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) DİSK, İşçi Kardeşliği Partisi (İKP) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), İstanbul Emek ve Demokrasi Koordinasyonu, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Tabipleri Birliği (TTB), Halkevleri, Emek Partisi (EMEP), Emekçi hareket Partisi (EHP), Kaldıraç, Birleşik Haziran Hareketi (BHH), Toplumsal Özgürlük Parti Girişimi (TÖPG), KOS, İKS

Vatandaşlar Tepebaşı, İstiklal Caddesi, Elmadağ ve Gümüşsuyu girişlerinde oluşturulan polis noktalarında aranarak Taksim Meydanı'na alındı. "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi"ne İstanbul dışından da binlerce kişi geldi.

MİTİNGE KATILAN AK PARTİ'LİLER

Yürüyüşe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu, TBMM Başkanvekili Bahçekapılı, TBMM Grup Başkanvekili Muş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, İl Başkanı Temurci de katılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.