AK Parti’nin Diyarbakır vekilleri mazbatalarını aldı

AK Parti’nin Diyarbakır vekilleri mazbatalarını aldı
AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, milletvekilliği mazbatalarının aldı.

Ali Abbas Yılmaz

Bugün mazbatalarını alan AK Partili vekiller adına açıklama yapan eski Bakan Mehdi Eker, seçmenlerine teşekkür ederken, Diyarbakır’ın sorunlarına vurgu yaparak,“Bu şehrin temel sorunu maalesef terörün komplikasyonlarıdır. Bu komplikasyonların en büyüğü de işsizlilik ve istihdam eksikliğidir. Bu şehirde on binlerce işsiz var ve bu insanların aş ve iş sahibi olma beklentileri var. Biz AK Partinin vekilleri olarak şehrin bu meselesi başta olmak üzere diğer tüm meseleleriyle ilgili çözümler geliştirmenin uğraşı içinde olacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Diyarbakırlı hemşerilerimizin başını yere eğdirmeyeceğiz” diye konuştu.

27. dönem milletvekilliği seçimlerinde Diyarbakır’dan 3 vekil çıkaran AK parti, Mehdi Eker,  Ebubekir Bal ve Oya Eronat’ı meclise yolladı.

AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker,  Ebubekir Bal ve Oya Eronat, milletvekilliği mazbatalarının aldı. Diyarbakır Adliyesi ek hizmet binasında bugün mazbatalarını alan AK Partili vekiller, Mehdi Eker,  Ebubekir Bal ve Oya Eronat, çıkışta basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

AK Partili vekiller adına açıklamayı yapan eski Bakan Mehdi Eker,  seçim sonuçlarının ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

‘Diyarbakırlı hemşerilerimizin başını yere eğdirmeyeceğiz’

AK Parti listelerinden 27. dönem milletvekili seçilen ve mazbatasını alan Eker, seçmenlerine teşekkür ederken, “ Allah bizi Diyarbakır’a ve milletimize karşı mahcup etmesin.  Allah hayırlı hizmetler nasip etsin. Bu görevler aynı zamanda çok ağır sorumluluğu olan görevlerdir. Çünkü millet sizi kendi temsilcisi olarak seçiyor. Ve milletin meselelerini, sorunlarını biz doğrudan üstümüze almış oluyoruz. Bunun ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. Diyarbakır’a inşallah bu dönem yeni bir sayfa ile AK Parti milletvekilleri bütün mesailerini harcayarak Diyarbakır’ın mevcut ve süreç içerisinde gelişebilecek yeni sorunlarını çözmek için kullanacaktır. Bu şehrin temel sorunu maalesef terörün komplikasyonlarıdır. Bu komplikasyonların en büyüğü de işsizlilik ve istihdam eksikliğidir. Bu şehirde on binlerce işsiz var ve bu insanların aş ve iş sahibi olma beklentileri var. Biz AK Partinin vekilleri olarak şehrin bu meselesi başta olmak üzere diğer tüm meseleleriyle ilgili çözümler geliştirmenin uğraşı içinde olacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Diyarbakırlı hemşerilerimizin başını yere eğdirmeyeceğiz.   En güzel şekilde Diyarbakır’ı temsil etmenin gayreti ve çabası içinde olacağız. Diyarbakır bize bir önce ki seçimlere göre mecliste bir sandalye daha armağan etti. Bu sefer üç kişiyiz ve Diyarbakırlılardan aldığımız bu güçle de yolumuza devam edeceğiz.”  diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.