Akar’dan Regaip Kandili mesajı

Akar’dan Regaip Kandili mesajı
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Regaip kandilinin mübarek Ramazan ayı olmak üzere üç ayların da müjdecisi olduğunu belirtti.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Regaip Kandili münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Mesajında Mübarek üç ayların manevi bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaip kandiline erişmenin mutluluk ve heyecanı içinde olduklarını belirterek, Regaip kandilinin mübarek Ramazan ayı olmak üzere üç ayların da müjdecisi olduğunu belirtti.

Akar, "Hakk'ın rahmeti, bereketi ve mağfiretine olan arzumuzun zirveye ulaştığı, huzur ikliminin müjdecisi olan müstesna zaman dilimlerinden birine kavuşmanın sevincini yaşamaktayız. Recep, Şaban ve Ramazan aylarının içinde bulunduğu üç aylar, feyizli ve bereketli bir maneviyat mevsimidir. Bu aylar sevgi, şefkat, merhamet, kardeşlik, birlik ve beraberlik hislerimizin, dini duygularımızın yoğunlaştığı kutlu zaman dilimleridir. Üç aylar ve içerisinde bulunan mübarek gecelerden nasiplenmek, Yüce Rabbimizin hikmetiyle buluşma ve rızasını kazanma adına eşsiz bir fırsattır. Bu mübarek günler, hayırlı amel ve güzel davranışlarla değerlendirildiği ölçüde, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Yüce Rabbimiz Regaip kandilini layıkıyla geçirip feyiz ve bereketinden olabildiğince istifade edebilmeyi cümlemize nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle, üç ayların ve Regaip Kandili'nin sevgi ve hoşgörü ortamına vesile olmasını temenni ediyor, başta Diyarbakırlı Hemşerilerimin, İslam Aleminin ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum"  ifadelerine yer verdi.

Haber:Ali VURANEL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.