Akat’tan ihraç açıklaması

Akat’tan ihraç açıklaması
DBP'den ihraç edilen Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, “Partimin değerlerine bağlılığımı belirtiyorum” dedi.

 

 

Yaklaşık bir buçuk ay önce Demokratik Bölgeler Partisi’nden (DBP) ihraç edilen Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, ihraç kararının ardından açıklama yaptı. Yaptığı yazılı açıklamada partiden ihraç edilmesinin gündemde tutulmasıyla ilgili rahatsızlığını dile getiren Akat, Partimden ihraç edilmemle ilgili kararın Basına ve Kamuoyuna yansımasıyla birlikte gelişen gelişmeleri doğru okumak ve yorumlamak gerektiğe inanıyorum.  Bu nedenden dolayı gerek şahsıma gerek partime art niyetle her nereden gelirse gelsin karalamaya yönelik gelişmelere itibar edilmemesi için halkımız ve kamuoyuyla paylaşma gereği duydum. 

Günümüz Türkiye ve Ortadoğuda sıcak gelişmelerin ışığında çok daha acil sorunlar varken ihraç kararının sürekli gündemde tutulmasını doğru bulmuyor ve halkımıza yarar getirmeyeceğimi belirtmek istiyorum.  Demokratik öz ve ilkeler çerçevesinde elbette tartışmalar olmalı ve olacaktır. Bu da doğru pratiğin gelişmesi için zorunludur.

Son olarak partimin değerlerine, ilkelerine inancımı koruyor ve bunun sürdürücüsü olacağıma her şart altında bağlılığımı belirtiyorum. Hiçbir emeğin ve değerin partide kaybolmayacağına her zaman inandım ve inanmaya devam edeceğim.  Çünkü bizler haklı bir davanın mensuplarıyız. Bizlere düşen toprağa düşen ilk damla gibi bu inancı muhafaza etmek ve umudumuzu barış ve özgürlüğe götürmektir. Değerlere ve halkımıza bağlı olma inancımla tüm halkımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.