AKP Ergani’de seçim startı verdi

AKP Ergani’de seçim startı verdi
AKP Ergani Belediye Başkan adayı Abbas Hüseyinoğlu, seçim çalışmalarına başladı.

DİYARBAKIR - AK Parti Ergani Belediye Başkan adayı Abbas Hüseyinoğu seçim çalışmalarına başladı. Partililerce ilçe girişinde karşılanan Hüseyinoğlu, AK Parti ilçe binasına geçerek İl Başkanı Bayram Kaya ve partililerle bir süre görüştü. AK Parti İl Başkanı Kaya, partililere hitaben yaptığı konuşmada, Ergani Belediye Başkanlığı için partiye başvuran 14 aday adayın tamamının şahsiyetli ve değerli olduğunu ifade ederek ancak AK Parti Genel Merkezinin Abbas Hüseyinoğlu’nu belediye başkan adaylığına uygun gördüğünü belirtti. Parti ve belediye başkanı adayı için ne gerekirse yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Kaya, "İnşallah 30 Mart’ta seçimi kazanarak, mazbatamızı Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz” dedi.

Ergani Belediye Başkan adayı Hüseyinoğlu da, el  ele verip hizmetin en iyisini üretmek için gayret göstereceklerini söyledi. Hüseyinoğlu, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideridir. Başbakanımız gelmiş geçmiş en iyi liderlerden biridir. Hepimiz ona sahip çıkmalı ve yanında yer almalıyız. Dargınlık ve kırgınlığın zamanı değildir" diye konuştu. Konuşmaların ardından Kaya ve Hüseyinoğlu partililerle seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılıştan sonra köy ve mahalle ziyaretlerinde bulunan Hüseyinoğlu, 50 yılda yapılmayan yatırımın AK Parti iktidarıyla yapılmaya başlandığına işaret ederek, "İlçemizde özellikle eğitim ve sağlık alanında yürütülen çalışmalarla adeta çığır açıldı. Yılların sorunu olan köy yolları ve içme suyu sorunu çözüldü. Ergani’de 30’a yakın ilk ve ortaokul yapılıyor. Amacımız iktidarın nimetlerinden halkımızı yararlandırmaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.