AKP’lillerden Avrupa'da ''Milli İradeye Saygı'' konferansları

AKP’lillerden Avrupa'da ''Milli İradeye Saygı'' konferansları
AK Parti Çankırı Milletvekili Şahin:

"AK Parti iktidarı olarak bizim arzumuz, demokratik bir Türkiye'yi inşa etmek. Yasakların olmadığı, yolsuzluğun olmadığı, çetenin, mafyanın, derin devlet ilişkilerinin olmadığı tam olarak hepimizin iliklerine kadar hissedeceği demokratik düzenin inşa edilmesi için mücadele ediyoruz"

Berlin-Avrupa Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) düzenlediği "Milli İrade'ye Saygı" konferansına katılan Şahin, AK Parti'nin 76 milyonun bir ve beraberlik, kardeşçe yaşamayı arzu eden bir siyasi anlayışın temsilcisi olduğunu belirtti.

Şahin, son dönemde özellikle yolsuzluk operasyonu altında ifade edilen dosyalarla alakalı bilgilendirmede bulunmak istediğini ifade ederek, "Bu hadiseler birbuçuk yıl öncesinde hazırlanmış ve buna özel dosyalar oluşturulmuştu" dedi.

"Biz siyasete çıkarken, yolsuzlukla mücadele edeceğiz diyerek çıktık" diyen Şahin, yolsuzlukla ilgili dosyaların yerel seçimler arifesinde ortaya çıktığını belirterek, "Dışarıdan da birilerinin kurgusuyla oldu. AK Parti iktidarı olarak biz bu operasyonların olacağını biliyorduk. Ama değişik zamanlarda, değişik şekillerde ortaya çıkartılacağından haberdarız" dedi.

Öte yandan Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3-4 Şubat tarihlerinde temasta bulunmak için Almanya'ya geleceğini de bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.