Akşener: Aday çıkaracağız

Akşener: Aday çıkaracağız
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, partisinin 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını ve İstanbul ile Ankara dâhil olmak üzere büyükşehirlerde ayrı adaylarla yarışacaklarını belirtti.

TİGRİS HABER - Bir gazetecinin "İstanbul ve Ankara'nın muhalefet tarafından ayrı adaylar nedeniyle kaybedilmesini göze alıyor musunuz?" sorusuna Akşener, "Hepsini kazanacağız. Belki de İstanbul'u biz kazanırız. Öyle adaylar çıkaracağız ki" diyerek programda ciddi olduğunu ortaya koydu.

Akşener ayrıca, parti içi ittifak konusundaki görüşlerini açıkladı ve İYİ Parti'nin CHP'nin adaylarını desteklemek için kurulmadığını vurguladı. Genel İdare Kurulu'nun toplanarak ittifak konusundaki nihai kararı vereceğini belirtti.

Akşener, seçim sonrası İYİ Parti'ye yönelik eleştirilere de yanıt verdi. Bazı bölgelerde AK Parti'nin İYİ Parti'yi düşmanlaştırarak oy kaybını engellediğini ifade etti ve bu durumun teşvik edildiğini söyledi. Son olarak, Akşener, yerel seçimlere ilişkin hazırlıkların devam ettiğini ve İYİ Parti'nin büyükşehir belediye seçimlerinde İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere ayrı adaylarla yarışacağını açıkladı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.