Altunsoy Van’la Anlaştı

Altunsoy Van’la Anlaştı
Diyarbekirspor’un eski teknik direktörü Namık Altunsoy’un 3.Lig ekibi Van Büyükşehir Belediyespor’la anlaştığı bildirildi.

 Anlaşmayı her iki taraf da doğruladı. Pro Lisans Teknik Direktörlük Kursu’nda olduğunu belirten Altunsoy,”Van Büyükşehir Belediyespor yönetiminin tutumu ve ilgisi bana samimi geldi. Bu yüzden para pazarlığı yapmadım. İnşallah iyi bir ekip kurarak başarılı olacağız. Kurstan sonra resmi sözleşme imzalayacağız” dedi.

Van Büyükşehir Belediyespor yönetimi de resmi internet sitesinde açıklama yaparak Altunsoy’la anlaşmaya varıldığını kaydetti.

 

Ayrılanlar Kulüp Bulmaya Devam Ediyor

Bu arada Diyarbekirspor’la yollarını ayıran oyuncular başka takımlarla anlaşmaya devam ediyor. Emre Aktaş (İnegölspor) ve Gökhan Çakır (Nazilli Belediyespor) daha önce yeni takımlarıyla sözleşme imzalamıştı. Kaleci Ceyhun Demircan’ın Çanakkale Dardanelspor’la,Erdinç Karakaş’ın Tire 1922Spor’la ve Muhammed Yürükuslu’nun da Konya Anadoluı Selçukspor’la anlaştığı kaydedildi. Erhan Kurt ve İbrahim Konuksever’in ise başka takımlarla anlaşmaya yakın olduğu ifade ediliyor.

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.