AMAÇ UYUŞTURUCUYA DİKKAT ÇEKMEK

AMAÇ UYUŞTURUCUYA DİKKAT ÇEKMEK
DİYARBAKIR - Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ve Toplum Destekli Polislik Şube müdürlükleri, 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla uyuşturucuyla mücadelede farkındalık oluşturmak

 AMAÇ UYUŞTURUCUYA DİKKAT ÇEKMEK


DİYARBAKIR - Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ve Toplum Destekli Polislik Şube müdürlükleri, 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla uyuşturucuyla mücadelede farkındalık oluşturmak için stant kurarak vatandaşlara broşür dağıttı. Narkotimler tarafından saklanan uyuşturucuyu bulan ‘Asi’ isimli köpek büyük beğeni topladı.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler uyuşturucu ile mücadelesini sürdürüyor. Gençlere yönelik başlatılan kampanyalarda polis ekipleri, uyuşturucunun zararlarına anlattı. Merkez Sur ilçesinde bulunan Şeyh Said Meydan’ında kurulan standa vatandaşlar ve gençler büyük ilgi gösterdi. Polisler ve vatandaşlarla muhabbet ederek sık sık sorunlarını dinledi.

NARKOTİM KÖPEĞİ ‘ASİ’ VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin arama köpeği ‘Asi’ vatandaşların ilgi odağı oldu. Narkotimler, toplanan vatandaşlara “Diyarbakır’da polis-halk uyuşturucu ile mücadelede el ele” broşürleri dağıttı. Vatandaşlar ve çocuklar narkotimlerden aldıkları broşürleri tek tek inceledi. Narkotim köpeği ‘Asi’ saklanan uyuşturucu maddesini kısa sürede buldu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.