Aman Dikkat!

Aman Dikkat!
Amedspor, seyircisiz oynama cezasının sınırında yer alıyor. Pazar günü oynanacak Utaş Uşakspor maçında alınabilecek olası bir cezada iki hafta sonraki Sakaryaspor karşılaşması seyircisiz oynanabilir.

Tigris Haber- 4 İhtardan Sonra Seyircisiz Oynama

TFF’nin ceza yönetmeliğine göre bir sezonda dört kez ihtar veya para cezası alan kulüplere, bir sonraki aşamada seyircisiz oynama cezası veriliyor. Amedspor, bu sezon üç kez bu şekilde ceza aldığı için Utaş Uşakspor maçı öncesinde adeta alarm verilmiş durumda. Bu maçta yaşanabilecek en küçük bir olumsuzlukta bu kez seyircisiz oynama riski doğmuş olacak ve iki hafta sonra Diyarbakır’da oynanacak Sakaryaspor karşılaşması seyircisiz oynanabilir.

aman-dikkat.3333.jpg

Provokasyonlara Karşı Uyarı

Kulüp yönetimi ve spor adamları, Pazar günü yapılacak Utaş Uşakspor maçı öncesinde taraftarları olası provokatif eylemlere karşı uyardı. Geçmişte benzeri durumlardan dolayı kentin zarar gördüğü ve ağır bedel ödediği durumlar hatırlatılarak,”Utaş Uşakspor maçında herkes dikkatli olsun ve yanındakilere dikkat ederek tribünde kontrol sağlasın. Sadece takımımızı destekleyelim, ceza almayı gerektirecek olumsuzluklardan uzak duralım” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.