Amatör 1'nci liginde Lice gücü spor, lider takibinde

Amatör 1'nci liginde Lice gücü spor, lider takibinde
Diyarbakır 1. Amatör Ligi'nin 17. haftasında B grubunda oynanan maçta, ikinci sıradaki Lice Gücü Spor deplasmanda Diyarbakır Yenişehir Harbiş Spor'u 4-1 yenerek, lider 1903 Diyarbakır Kartalspor'un 1 puan gerisindeki ikinci sıradaki yerini korudu.

Özel Şehmus KIZILASLAN

Lice gücü Play-Off'lara kalma yolunda büyük bir engeli daha aştı.

TİGRİS HABER - Aktepe A.Ş 1'nci Amatör kümede dün B Grupta oynanan karşılaşmada, 44 puanla ikinci sıradaki Lice gücü spor, Diyarbakır Vali Cemil Ahmet Serhadlı spor sahasında karşılaştığı Diyarbakır Yenişehir Harbiş spor'u 4-1'lik skorla yenerek Play-Off yolunda bir büyük engeli daha geçti.

licegucuspor-lider-takibinde.jpg

Yenişehir Harb-İşspor karşılaşması sonrası Tigris Haber'e yaptığı açıklamada, sezonu ilk üçte bitirip, Play-Off'lara kalmak istediklerin belirten Lice gücüspor Teknik Sorumlusu Mehmet Kaya, "Deplasmanda Yenişehir Harp-İşspor karşılaşması, her iki takım için de aynı şartlar altında oynadığımız futbol müsabakası oldu. Skor olarak bizim açımızdan çok iyi olsa bile Diyarbakır gibi büyük kentimizin bu sahalarının yetersiz olduğunu ve çok kötü zeminlerde oynanan futbol ise içler acısı olduğunu söylemek doğru olacaktır. Çünkü bölgemizde en genç nüfussa sahip bir kentimiz, buradan daha iyi sporcularını çıkması için mutlak daha iyi şartların oluşması gerekiyor. Tesislerin bir an önce arttırılması gerekir. Altyapıya yatırım yapılması gerek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.