Amed SF Son Sınavında

Amed SF Son Sınavında
Amed Sportif Faaliyetler,ligdeki son maçında bugün Aydınspor 1923’ü konuk edecek. Bu maçı kazanıp rakiplerinin olası kayıpları ile Play-Off umudunu Pazartesi günkü Tahkim Kurulu kararına taşımak istiyor.

 

 

Normal Lig Maratonu Bitiyor

2.Lig Kırmızı Grup’ta normal lig maratonundaki son hafta maçları bugün oynanacak. 3-0 kazandığı Keçiörengücü maçında ‘İdeolojik Propaganda’ yapıldığı gerekçesiyle 3 puanı PFDK tarafından silinen Amedspor,Play-Off potası olan 5.sıradaki İnegölspor’un 5,6.sıradaki Aydınspor 1923’ün 4 ve 7.sıradaki Gümüşhanespor’un da 3 puan gerisinde yer alıyor. Amedspor,Aydınspor 1923’ü kendi sahasında yenip İnegölspor ve Gümüşhanespor’un olası puan kayıplarıyla,Tahkim Kurulu’nun silinen 3 puanla ilgili Pazartesi günü vereceği karara odaklanmak istiyor. Amedspor bugün kazanıp rakipleri de puan kaybederse Tahkim Kurulu’nun 3 puanı geri vermesi halinde Play-Off’a kalacak.

Her Şeye Rağmen Galibiyet Hesabı

Amedspor’un bugün kaybetmesi,ya da Amedspor kazandığı halde İnegölspor ve Gümüşhanespor puan kaybetmesi durumunda  Play-Off umutları Tahkim Kurulu kararı beklenmeden tükenmiş olacak.

Amedspor,her şeye rağmen 1 puan gerisinde başlayacağı maçta Aydınspor 1923’ü yenmenin hesaplarını yapıyor. Hafta boyunca sıkı şekilde maça bilenen Amedspor’da teknik heyet ve futbolcular,taraftarların önünde kazanarak sezonu tamamlamak istiyor.

 

Maçın Başlama Saati 15.30

Ligin ilk yarısında Aydın’da oynanan maçı Amedspor 3-1 kazanmıştı. Amedspor,evindeki 16 maçta 8 galibiyet,5 beraberlik ve 3 yenilgi alarak hanesine 29 puan yazdırdı. Aydınspor 1923 ise 16 deplasman maçında 5 galibiyet,3 beraberlik ve 8 yenilgi ile 18 puan toplama başarısını gösterdi.

Seyrantepe DİSKİSpor tesislerinde saat 15.30’da başlayacak maçı Kocaeli bölgesi hakemi Deniz Kükrek yönetecek. Karabük’ten Enes Vahit Çavuş ve Kocaeli’nden Erhan Yalta’nın yardımcı hakemlik yapacağı maçın 4.hakemi de Kocaeli’nden Bilal Çavuş olarak açıklandı.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.