Amed,İstanbul Yolcusu

Amed,İstanbul Yolcusu
Amedspor,Cumartesi günü oynayacağı Sarıyer maçı için bugün İstanbul’a gidecek.

Teknik Direktör Taşkın,ligde ve kupada yoğun bir dönem yaşayacaklarını belirterek Sarıyer karşısında tek hedeflerinin 3 puan olacağını dile getirdi.

 

Taşkın,” “Sarıyer takımı geçen sezondan farklı olarak daha olgun bir kadro ile sahaya çıkıyor. Biz Amedspor olarak bu yolda bütün maçlarımızı kazanıyoruz. Amedspor’a layık bir şekilde umduğumuzu bulmak istiyoruz. Sarıyer maçı da zor geçecek. Ama biz kazanmak istiyoruz ve buna inanıyoruz. Lig ve kupada arka arkaya maçlar yapacağız. Ortalama 3-4 günde bir maç oynayacağız. Elbette yorucu bir süreç olacak ama bizim mazeret üretme lüksümüz yok.

‘Kupa Bizim İçin Gelir Kaynağı’

Kupası’nda gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Kupa maçlarında ideale yakın bir kadro ile çıkacağız. Bizim statümüzdeki takımlar için kupa biraz lüks olmasına rağmen kupanın ciddi bir gelir kaynağı olduğunu biliyoruz. Amedspor olarak çok fazla kaynak bulamıyoruz ve bu yüzden kupa da bizim için çok önemli. Kupa maçlarında 3-4 oyunculu bir rotasyon ile mücadele edeceğiz. İkinci Türkiye Kupası maçını da dış sahada oynayacağız. Bu da bizim için bir handikap olarak karşımıza çıkıyor. Buna rağmen hem ligde hem kupada söz sahibi olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.