Amedspor, Antalya’da kamp yapacak

Amedspor, Antalya’da kamp yapacak
2 lig Kırmızı grupta mücadele eden, Amedspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Derincespor maçı sonrası haftayı BAY geçirecek. Yeşil Kırmızılı takım BAY geçireceği haftayı iyi değerlenmek için Antalya’da bir haftalık kampa girecek.

TİGRİS HABER - Bakkal: Kamp iyi gelecek

Amedspor' un Tecrübeli Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Bu Pazar deplasmanda oynayacağımız zorlu Derincespor maçı sonrası önümüzdeki haftayı BAY geçireceğiz. Dinleneceğimiz Haftayı iyi değerlenmek adına sporcularımıza 3 günlük bir dinlenme verdikten sonra, takım olarak Çarşamba günü Antalya’da bir haftalık kamp yapmak için yola çıkacağız. Yapacağımız kamp süresince bir veya iki hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Döndükten sonra arka arkaya oynayacağımız zorlu 3 maç var. O nedenle ciddi hazırlık yapmamız lazım. Dinlenme arasında yapacağımız bu kampın devre arası gelen sporcularımızla eski sporcuların kaynaşması için fırsat olacaktır” dedi.

Maç programı ise şöyle;

Amedspor’un BAY haftası sonrası maç programı şöyle;

02 Mart Cumartesi günü kendi sahasında Karamanspor’u konuk edecek, Arkasından 06 Mart Çarşamba günü deplasmanda Isparta spor ile karşı karşıya gelecek, son olarak 10 Mart Pazar günü kendi sahasında Arnavutköyspor’u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.